Träningar

Jag är utbildad C-tränare i hoppning och brinner starkt för att pedagogiskt och på individens nivå utveckla mina elever. Varje ekipage ska känna sig stärkta och vara positiva efter en träning för mig, och vara motiverade att träna mer. Jag vill att mina elever ska känna att de gör ett bra arbete och att det alltid finns potential att bli ännu bättre. Mitt upplägg är att se vad ryttaren kan förbättra och hjälpa den framåt.

I dagsläget har jag elever i alla åldrar och på varierande utbildningsnivå. Jag brukar hålla i sitsträningar på Sylve Söderstrands kurser på Rekasta, ett inslag jag tycker ger stadigare ryttare och förbättrad ridning. Se gärna filmen ”Ryttarens sits & position” framtagen av JumpClub där jag medverkar som ryttare, det tas upp många tänkvärda råd från bland andra A-tränaren Lotta Björe.

Fasta träningar på Boda Gård i Enköping:

Torsdagskvällar

Kan bokas för dressyr-, markarbetes- och hoppträningar. Hemma i mitt ridhus eller på annan plats. Kontakta mig för att komma fram till ett passande arrangemang. 220:-/ekipage (+ev. tillkommande kostnader).

SOCIALT

TWEETS

Follow @emmalundellse on twitter.

Back to Top