19.10.12

19.10.12

Inga kommentarer till 19.10.12

God morgon! Jag klev upp ännu tidigare i dag än vad jag brukar, har nämligen ett yogapass inbokat nu kl kvart i sju. Jag har under en period verkligen tagit tag i allt med träning av min kropp, och har hittat ett schema jag trivs med nu. Åker in till gymmet tre till fyra gånger i veckan, ett till två yogapass, några raska promenader och en springtur. Känner verkligen att jag orkar mer, både mentalt och fysiskt. Så här på hösten kan man ju tappa motivation – det är mörkt och blött och ruggigt – men jag lovar er, det är värt det när man väl fått in rutinen! Allt känns mycket trevligare när du är igång och orkar. Ha en fin dag!

About the author:

Emma Lundell, svårklassryttare & hästutbildare. Meriter t o m 150cm & unghästchampionat. Utbildad via Strömsholm. Examinerad C-tränare.

Leave a comment

SOCIALT

Back to Top