29.08.12

29.08.12

Inga kommentarer till 29.08.12

Hej allihop!
Jag har haft mycket att göra i veckorna sedan senast. Varit iväg på lite jobb och ridit alla hästarna här hemma på det. Tävlingshästarna har presterat bra, senast var vi med sexåringen i Grevagården på Champion of the Youngsters. Han skötte sig kanon, gick en 120 en 125 och var dubbelnolla i en 130. Femåringen som behöver tid på sig fick stanna hemma men gick innan det flera felfria rundor. Unghästarna här hemma rids för fullt, de börjar komma igång och få mer styrka nu.
Annars känns det lite halvtrist att sommaren verkar vara över för i år, men hösten har mycket glädjestunder att se framemot så livet rullar på precis som förr. Det är ju trots allt mysigt med röda löv och härliga höstmornar med dimma och frost. Det händer mycket nu framöver, imorgon ska sexåringen gå en träning för Sylve och jag ska själv hålla träningar på kvällen. Ska troligtvis investera i ett litet projekt också, ska kolla över imorgon vilken potential det har. Nu ska jag skynda vidare, ha en härlig dag på er!

About the author:

Emma Lundell, svårklassryttare & hästutbildare. Meriter t o m 150cm & unghästchampionat. Utbildad via Strömsholm. Examinerad C-tränare.

Leave a comment

SOCIALT

Back to Top