Vardagslivet springer för fullt

Vardagslivet springer för fullt

Inga kommentarer till Vardagslivet springer för fullt

Tog en liten paus i påsk och besökte min pojkväns familj i Karlskrona. Trevligt med mycket god mat och härligt sällskap. Lite semesterlyx i mars! Dennis och jag har nyss köpt vår lilla hund Zelda så hon var en uppskattad gäst hos hans släktingar. Hon charmar alla med sitt bus-gosiga sätt. Fina lilla hund!

Det rullar på här hemma. Har för tillfället lite ledigt i stallet, så kontakta mig ifall ni är intresserade. Vi erbjuder flexibla lösningar anpassade för er situation. Annars håller jag i en hel del träningar just nu, det är så kul och givande. Bland annat har jag sitsträningar på Rekasta när Sylve Söderstrand har kurser. Ett bra inslag som ger stabilare ryttare. Var där så sent som igår, ett gäng duktiga ryttare var där på påsklovskurs och alla var mycket motiverade. Härligt! Ni kan boka mig som tränare både i markarbete och hoppning hos er eller i ridhuset på Boda Gård. Är utbildad C-tränare.

Darwin

About the author:

Emma Lundell, svårklassryttare & hästutbildare. Meriter t o m 150cm & unghästchampionat. Utbildad via Strömsholm. Examinerad C-tränare.

Leave a comment

SOCIALT

Back to Top