Presentation

Jag heter Emma Lundell och är uppvuxen på Boda Gård i Enköping där jag också bedrev min verksamhet i ett flertal år. Sedan 2015 bor jag på Hårnacka Hästgård i Norrtälje. Jag har alltid haft hästar som intresse, nu gör jag det jag brinner för på heltid – att utbilda, träna och tävla hästar.

Jag är utbildad via Strömsholms Ridsportgymnasium och är examinerad C-tränare i hoppning. Jag har placeringar upp till Svår klass 150 cm. Jag har medverkat i filmen ”Ryttarens sits & position” som Sylve Söderstrand och Lotta Björe har tagit fram.

Jag tycker att det är väldigt viktigt att ha en röd tråd i det vardagliga arbetet. För att varje individ ska utvecklas på bästa sätt krävs tydligt uppsatta mål. Min verksamhet genomsyras av denna filosofi, där jag planerar noggrant för att ge varje häst och oss som ekipage optimal förutsättning för prestation. Min satsning ligger främst i att utbilda yngre hästar för matchning mot championat svenska som internationella. Redan från första mötet med den unga hästen läggs min plan upp och allt arbete sker för att individen ska kunna prestera på topp. För att stärka mig själv som ryttare tränar jag dagligen utöver ridning och förstår betydelsen av en stark och frisk kropp för en hållbar karriär.

Jag satsar för att erbjuda mina kunder ett professionellt och tillmötesgående samarbete. Min rutin och erfarenhet gör mig till ett självklart val för allt ifrån oinridna unghästar till tävlingshästar på hög nivå. Är Ni intresserade av att ha Er häst hos mig för tillridning, utbildning eller tävling? Hör av Er till mig via telefon eller mail så kan vi diskutera ett arrangemang som passar.

SOCIALT

Back to Top