Utbildning

INRIDNING. Grunden i hästens utbildning läggs vid all hantering. Med vårt konsekventa och målmedvetna upplägg rids hästarna in och blir trygga och tillitsfulla individer med goda möjligheter att prestera väl i framtiden.

UTBILDNING. Prestation kommer inte av en slump. Vårt noggranna och strukturerade upplägg anpassat för varje individ med tanke på ålder, nivå och prestationsmål skapar rätt möjlighet för hästarna att utvecklas.

TÄVLING. Hästarna är elitidrottare som efter en gedigen utbildning kan prestera lika mycket som sin ryttare. Kämparglöden och viljan motiveras hos hästarna för att de ska kunna nå sin fulla potential. Vår väl genomtänkta plan håller hästarna i form och låter dem plocka placeringar på tävlingsbanan.

RÖD TRÅD. Från första dagen så följer arbetet sin plan som är framtagen för att matcha individen. Varje häst är unik och varje hästägare är unik. Därför erbjuds en unik & flexibel lösning!

Vi strävar efter att ha välmående, positiva och energiska hästar som trivs med sin uppgift. Vi tycker att det är fantastiskt kul att utveckla, utbilda och tävla så det faller sig naturligtvis logiskt att hästarna ska tycka detsamma. Hos oss prioriteras kvalitetsmässiga ridpass där individen får mötas på sin nivå och utbildas i sin takt. Fokuset ligger på att stärka våra partners både mentalt och kroppsligt, med noggrant planerade scheman där dem ges möjligt att återhämta sig. Vi vill att hästarna ska prestera inne på tävlingsbanan, så för optimal prestation förbereder vi dem med mycket miljöträning och jobbar i det vardagliga arbetet för optimala förutsättningar. Variation håller både ryttare och hästar alerta och tillsammans med noggrann träning för bland annat Sylve Söderstrand förbereds hästarna psykiskt och fysiskt. Hos oss garanterar vi god omvårdnad, målmedveten utbildning och glada hästar!

SOCIALT

Back to Top