06.08.12

06.08.12

Inga kommentarer till 06.08.12

God morgon! Jag sitter inne en stund och tar det lugnt. Solen skiner och det är redan varmt ute, härligt! I helgen var första meetinget med fint väder, jag och min pojkvän passade på att njuta i solen mellan klasserna. Mina hästar skötte sig kanon, den yngsta var felfri i alla sina klasser och den äldsta debuterade 130 med 8 fel och en felfri runda. Det är en hel del jobb på dem kvar innan de är i sin bästa form, men såhär bra resultat på vägen gör det extra roligt. Idag förtjänar de att få gå ut i sina gräshagar och njuta av vädret hela dagen! Själv har jag lite andra hästar att pyssla med, en egen uppfödning bland andra. Det börjar bli dags att komma igång med dagen på riktigt, ha en fin dag alla!

20120806-084414.jpg

About the author:

Emma Lundell, svårklassryttare & hästutbildare. Meriter t o m 150cm & unghästchampionat. Utbildad via Strömsholm. Examinerad C-tränare.

Leave a comment

SOCIALT

Back to Top