05.11.12

05.11.12

Inga kommentarer till 05.11.12

Tävlingen i helgen var väldigt nyttig för 5-åringen, han är tittig och har inte varit ute på så många tävlingar. I 110 var han spänd, men det var väntat. Han debuterade sedan 120 med ett nedslag. Där hoppade han några väldigt fina språng. Han har bra kapacitet men behöver ut på fler tävlingar så han vågar slappna av. En väldigt lovande häst för framtiden.

Darwin startade en 120 på lördagen, felfri. Han gör alltid sitt bästa! Dock kändes han trött i kroppen så jag startade inte 130, onödigt att när de inte känns helt i topp. Idag har de flesta hästarna ridits ute, trotsade regnet och blev blöt. De har skött sig mycket bra, så det gjorde inte så mycket. Är man väl blöt så spelar det inte så stor roll längre om det är flera timmar till kvar. Har dock sprungit in lite snabbt för att byta till torra och varma kläder samt ätit lite middag, nu ska jag ha träningar och göra klart det sista i stallet. Ha en trevlig kväll!

20121105-180028.jpg

Längtar till grönt gräs och sommar!

About the author:

Emma Lundell, svårklassryttare & hästutbildare. Meriter t o m 150cm & unghästchampionat. Utbildad via Strömsholm. Examinerad C-tränare.

Leave a comment

SOCIALT

Back to Top