02.10.12

02.10.12

Inga kommentarer till 02.10.12

Hej!

Dagarna går verkligen fort nu ett tag, hinner knappt blinka innan flera veckor är förbi. Hästarna sköter sig och utvecklas i en rasande fart. Darwin har fått lite tävlingspaus efter de tre rundorna i Strömsholm och trimmas på hemma. På torsdag tar jag med han på träning för Sylve! Nästa start Darwin går är Strömsholms Elittävlingar nästa helg. De yngre förmågorna ska ut på lite tävlingar framöver, har dock haft lite otur med småskador på en av dem. Inget allvarligt men det sätter stopp för tävling tråkigt nog! Har annars lite ledigt i stallet, är ni intresserade så hör av er.

Jag ska snart åka ner till Flyinge för min utbildning, det blir sista delen den här gången och jag studerar för fullt här hemma så jag är så beredd jag bara kan. Det är väldigt mycket att ta in, som tur är så är det otroligt intressant! Sitter just och äter lunch med Dennis, ska strax bege mig ut och fortsätta dagen. Hösten är ju verkligen här, regn och lera pryder de flesta dagar. Försöker ha hästarna så mycket som möjligt i de stora hagarna så får vi hålla tummarna att det snart fryser på. Ha en fin tisdag!

About the author:

Emma Lundell, svårklassryttare & hästutbildare. Meriter t o m 150cm & unghästchampionat. Utbildad via Strömsholm. Examinerad C-tränare.

Leave a comment

SOCIALT

Back to Top