Tävlingsresultat

Tävlingsresultat

Inga kommentarer till Tävlingsresultat

Finaste Darwin var väldigt duktig i båda klasserna. Detta är första inomhusstarten för säsongen. Banbyggaren hade lagt in ett vattenhinder med färgat blått vatten i 120, Darwin tyckte det var otroligt läskigt redan när jag kom in på banan och pga lite olika omständigheter så fick jag startsignal direkt och hann knappt visa det. Han skötte sig bra ända tills det hindret där han blev så rädd att hjärtat nästan stod still. Lät han stå och kolla ett bra tag innan jag red an igen men tyvärr så blev han väldigt spänd över det hindret och hoppade inte alls lika väl som tidigare på de återstående hindren.
I 130 så hade de bestämt sig för att låta vattnet vara valfritt (det fanns ett alternativhinder) vilket inte var så konstigt med tanke på den stora andelen utbrytningar i den första klassen. Känner med de som behövde kvala i den här klassen.
I 130 så förvånade D mig lite, från att tidigare varit väldigt spänd de flesta språng på tävling för bara några månader sedan till att klassen efter en katastrofal händelse jobba avspänt och vara totalt hängiven sin uppgift. Älskar hans fokus när man rider, oavsett vad man ska göra är han ivrig att göra rätt. Vi var felfria på hinder men fick ett snöpligt tidsfel. Är väldigt nöjd med starten och vår prestation.

20120922-203044.jpg

20120922-203454.jpg

About the author:

Emma Lundell, svårklassryttare & hästutbildare. Meriter t o m 150cm & unghästchampionat. Utbildad via Strömsholm. Examinerad C-tränare.

Leave a comment

SOCIALT

Back to Top